Adidas ZX Torsion Tech Ink/Core Black

xcttb18k
Mensajes: 3
Registrado: 24 Dic 2020 02:42

Adidas ZX Torsion Tech Ink/Core Black

Mensaje por xcttb18k » 24 Dic 2020 02:55

Imagen


Het brandnewmore.com model heeft een klassieke mesh en suède constructie over het bovenwerk, terwijl de gewatteerde tong van mesh een eerbetoon is aan de materialen van het ZX 8000-silhouet. Dit wordt vervolgens bovenop een Boost ™ -middenzool geplaatst die verborgen is in een EVA-cup-tooling en rubberen elementen die verwijzen naar de originele ZX-tooling. Een doorschijnend paneeldetail in de voorvoet leidt tot de plaatsing van een torsiestaaf in de middenvoet die verwijst naar een van de meest gerespecteerde technische elementen van de ZX-serie.


De finishing touch van het Adidas Schoenen Heren ontwerp zijn onder meer reflecterende accenten in de toebox en hiel en het Trefoil-logo op de tong en hiel. De eerste colorway van de schoen neemt een nieuwe interpretatie van de Aqua-colorway van het ZX 8000-model in levendiger blauw en een zacht vervaagd neongeel gecombineerd met een neonrood, wat het ZX Torsion-model weergeeft dat de afgemeten heruitvinding van de klassieke 3-streep markeert .


Ten slotte bevat de campagne van de Adidas ZX Torsion Tech Ink/Core Black de in Londen gevestigde beeldend kunstenaar Mr. Phomer, wiens esthetiek de cultuur van ZX-fanatici weerspiegelt. Gefotografeerd in zijn natuurlijke werkomgeving terwijl hij TORSION opnieuw bedacht voor een hedendaags publiek, namen we een collectieve herinnering aan het verleden en zagen hoe het opnieuw kon worden bedacht in een moderne context - net als het ontwerp van de ZX Torsion zelf.


Door nostalgie te combineren met moderne innovatie, zal de nieuwste release van de Hot Koop worden uitgebracht met all-over prints. Dit aanbod is gemaakt van een mix van mesh en suède met een all-over zigzagpatroon op de doorschijnende zijkanten en hielen. Solar Red accenten zorgen voor een mooie kleurflits met zijn kenmerkende demping en een Torsion bar maakt het ontwerp compleet.


https://www.brandnewmore.com/

Responder